Shopping Cart My Cart 0 items 0,00 ден.

 x 

Картичката е празна

logo-novo-2.jpg

Што ние работиме?

Вашите фотографии ги печатиме и на десетина видови на чаши, украсен камен, термоси, сложувалки, перници, детски лигавчиња, ќерамички плочки, и на многу други производи.

Вие одберете убави фотографии и соодветен текст, а ние ќе Ви изработиме прекрасен персонализиран подарок кој долго ќе го памети тој што ќе го добие од Вас!!!

Работиме исклучиво со испорака низ цела Македонија, со карго до Вашиот град или со ГЛС брза пратка до Вашиот дом!

На Ваше барање вршиме испорака на адреса која Вие ќе ја одредите, како подарок и изненадување некому.

РАСПОЛАГАМЕ СО КРЕАТИВЕН И ИНВЕНТИВЕН ТИМ!

Од Вашите доставени фотографии ќе направиме идеални персонализирани фотоподароци.

СложувалкиМагнетни, А4, А5...
ДИК-АРТ ФотоподароциПОДАРЕТЕ НАСМЕВКА!
Детски термоси и шишињаДетски, Алуминиумски, Спортски...
Перничињадизајнирани по Ваш избор

За нас

Вие одберете убави фотографии и соодветен текст, а ние ќе Ви изработиме прекрасен персонализиран подарок кој долго ќе го памети тој што ќе го добие од Вас!
  • www. fotopodaroci.mk
  • Телефон: 077 529 777
  • e-mail [email protected]
  • Open Понеделник - Сабота, 8.00 am - 8.00 pm

    Search

    Perfect Facebook Like Box Sidebar