Shopping Cart My Cart 0 items 0,00 ден.

 x 

Картичката е празна

×

Notice

Please create a menu item for the Custom Filters results page

Магнетна фото сложувалка А4

Магнетна фото сложувалка А4

350,00 ден.

А4 магнетна фото сложувалка како совршена забава за целата фамилија.

Windsor чаша

Windsor чаша

250,00 ден.

Испијте го Вашиот омилен чај од елегантна чаша со убава рачка.

Алуминиумско спортско шише за вода

Алуминиумско спортско шише за вода

550,00 ден.

Вашите омилени фотографии ги печатиме на алуминиумски спортски шишиња за вода!

Термоси за патување

Термоси за патување

450,00 ден.

Термоси за патување со Ваши фотографии-идеален подарок за секоја пригода!

Магична чаша

Магична чаша

400,00 ден.

Магичната чаша е нашиот најпродаван артикл. Идеална за секоја прилика.

Магнети за фрижидер

Магнети за фрижидер

Магнети за на фрижидер со Ваши фотографии и текст.

Фото камен со слика - квадратен

Фото камен со слика - квадратен

600,00 ден.

Фото каменот е со неправилен облик, додека одличниот квалитет на отпечатеното дава посебно чувство

Перниче со слика

Перниче со слика

600,00 ден.

За најубавите соништа тука е прекрасното перниче со фотографија

СТАКЛЕНА РАМКА СО ДВОЈНИ ОГЛЕДАЛНИ ИВИЦИ (SG-04)

СТАКЛЕНА РАМКА СО ДВОЈНИ ОГЛЕДАЛНИ ИВИЦИ (SG-04)

450,00 ден.

Стаклената рамка со слика со двојни огледални ивици е нов производ во нашиот асортиман

Фото камен со слика - правоаголен

Фото камен со слика - правоаголен

600,00 ден.

Фото каменот е со неправилен облик и дава посебeн шмек на фотографијата отпечатена на него.

Прекрасна касичка за пари

Прекрасна касичка за пари

300,00 ден.

Навиката за штедење се стекнува од најмали нозе!

За нас

Вие одберете убави фотографии и соодветен текст, а ние ќе Ви изработиме прекрасен персонализиран подарок кој долго ќе го памети тој што ќе го добие од Вас!
  • www. fotopodaroci.mk
  • Телефон: 077 529 777
  • e-mail [email protected]
  • Open Понеделник - Сабота, 8.00 am - 8.00 pm

    Search

    Perfect Facebook Like Box Sidebar