Shopping Cart My Cart 0 items 0,00 ден.

 x 

Картичката е празна

Магнети за фрижидер

Магнети за на фрижидер со Ваши фотографии и текст.

Изработуваме магнети за на фрижидер со Ваши фотографии и текст.
Цена 1 денар сантиметар квадратен.
Најмали димензии за порачка 9 х 5 цм.

Оценки

There are yet no reviews for this product.

За нас

Вие одберете убави фотографии и соодветен текст, а ние ќе Ви изработиме прекрасен персонализиран подарок кој долго ќе го памети тој што ќе го добие од Вас!
  • www. fotopodaroci.mk
  • Телефон: 077 529 777
  • e-mail [email protected]
  • Open Понеделник - Сабота, 8.00 am - 8.00 pm

    Search

    Perfect Facebook Like Box Sidebar