Shopping Cart My Cart 0 items 0,00 ден.

 x 

Картичката е празна

Фото камен со слика во форма на срце

Фото камен во форма на срце - идеално место за Вашите омилени фотографии ?
700,00 ден.

 Одберете ја Вашата омилена фотографија а ние ќе ја отпечатиме директно на украсен камен во форма на срце со неправилни ивици и ќе ги зачуваме од заборав Вашите омилени спомени.Квалитетот на отпечатените фотографии е одличен, боите се јасни и живописни, а секој украсен камен доаѓа со два држачи за да го краси Вашето биро.Одлично за себе или како подарок некому  Димензии: 19 х 19 см   Цена: 700 денари   Рок на изработка: 2,3 работни дена

Оценки

There are yet no reviews for this product.

За нас

Вие одберете убави фотографии и соодветен текст, а ние ќе Ви изработиме прекрасен персонализиран подарок кој долго ќе го памети тој што ќе го добие од Вас!
  • www. fotopodaroci.mk
  • Телефон: 077 529 777
  • e-mail [email protected]
  • Open Понеделник - Сабота, 8.00 am - 8.00 pm

    Search

    Perfect Facebook Like Box Sidebar