Shopping Cart My Cart 0 items 0,00 ден.

 x 

Картичката е празна

Магнетна фото сложувалка А4

А4 магнетна фото сложувалка како совршена забава за целата фамилија.
350,00 ден.
Магнетна фото сложувалка А4 фотмат со магнет за задната страна. Се состојат од 126 делчиња. Овие сложувалки се вистинска забава за целото семејство. Можете да ги составувате на фрижидерот, така да секој член од семејството спои по неколку делчиња. На крај ете ја фотографијата за целото семејство, се разбира со вклучена забава за сите. Висина: 275 мм Ширина: 185 мм Број на делчиња: 126 Материјал: Пластифициран картон со магнет од задната страна Достава: 2-3 работни дена Напомена: За квалитетна сложувалка,потребно е да испратите квалитетни фотографии сликани со дигитален апарат, со минимум резолуција од 1024х768 и големина на фајл од најмалку 900 KB. Фотографии од фејсбук и сликани со мобилен апарат не даваат добри резултати при печатење,но на Ваше инсистирање изработуваме сложувалки и од такви фотографии, без гаранција за квалитет.

Оценки

There are yet no reviews for this product.

За нас

Вие одберете убави фотографии и соодветен текст, а ние ќе Ви изработиме прекрасен персонализиран подарок кој долго ќе го памети тој што ќе го добие од Вас!
  • www. fotopodaroci.mk
  • Телефон: 077 529 777
  • e-mail [email protected]
  • Open Понеделник - Сабота, 8.00 am - 8.00 pm

    Search

    Perfect Facebook Like Box Sidebar