Фото камен со слика - правоаголен

Фото каменот е со неправилен облик и дава посебeн шмек на фотографијата отпечатена на него.
600,00 ден.

Фото камен со слика во правоаголна форма. Каменот е со димензии од 140 х 190 мм и е со неправилни ивици. Секој фото камен е единствен и доаѓа со два држачи. Фото каменот е со квалитетна изработка и фотографијата отпечатена на него е со одличен квалитет. На каменот можеме да отпечатиме фотографија и текст по Ваша желба. Совршено за репродукција на слики или за фамилијарни фотографии. Висина: 140 мм Ширина: 190 мм Материјал: Камен со држачи Достава: 2-3 работни дена

Оценки

There are yet no reviews for this product.