Shopping Cart My Cart 0 items 0,00 ден.

 x 

Картичката е празна

ДИК АРТ Фотоподароци

vendor.gif

Добродојдовте во е-продавницата на ДИК-АРТ Фотоподароци. Во неа можете да ги разгледате сите наши фотоподароци кои можете да ги порачате согласно Вашите желби и потреби.  

Вие одберете убави фотографии и соодветен текст, а ние ќе Ви изработиме прекрасен персонализиран подарок кој долго ќе го памети тој што ќе го добие од Вас!!!

Вашите фотографии ги печатиме и на десетина видови на чаши, украсен камен, термоси, сложувалки, перници, детски лигавчиња, ќерамички плочки, и на многу други производи.

Вашите фотографии можете да ги праќате на:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
или директно во инбокс на нашата Facebook страна.

ПОДАРЕТЕ НАСМЕВКА
Дик-Арт Фото Подароци
Повеќе информации на 077/ 529-777


ДИК АРТ Фотоподароци
ДИК АРТ Фотоподароци
ДИК АРТ
1000 Скопје
Macedonia

VAT-ID: XYZ-DEMO
Reg.Nr: DEMONUMBER


Услови за користење
Контакт

За нас

Вие одберете убави фотографии и соодветен текст, а ние ќе Ви изработиме прекрасен персонализиран подарок кој долго ќе го памети тој што ќе го добие од Вас!
  • www. fotopodaroci.mk
  • Телефон: 077 529 777
  • e-mail [email protected]
  • Open Понеделник - Сабота, 8.00 am - 8.00 pm

    Search

    Perfect Facebook Like Box Sidebar